Over Ons

Doy Doy

Uw chef-kok Sertan Bayazit, bedreven in de Italiaanse, Spaanse, Turkse en Arabische keuken, is een meester in het combineren van verse, pure ingrediënten en specerijen. “Al het moois wat de natuur te bieden heeft… en een beetje van mezelf,” is zijn credo. Zijn bereiding is gewaagd in eenvoud, waardoor de smaken perfect tot hun recht komen; u proeft de versheid en de passie in ieder gerecht. Een Mediterraans feestje in de mond, met een kleine twist..

Uw gastheer Volkan Pilavci leerde al van kinds af aan de kneepjes van het horecavak en dat merkt u in zijn hartelijke ontvangst en vakkundige adviezen bij het maken van een keuze uit de menukaart, bijzondere wijnen en andere exotische dranken. Samen met zijn team zorgt hij voor een onvergetelijke avond, waarover u nog lang zult napraten!.

Help je keuken schoon te Houden! Eet buitenshuis,

Onze Blog

Blijf op de hoogte van onze dagelijks belevenis

Maandelijks menu

Lamsschenkel

Naast ons reguliere menu, gaan wij vanaf september ook een thema 4 gangen menu aanbieden. Dit menu zal enkel bestaan uit gerechten van één Mediterraans land. In september zal dit Tunesië zijn. Als voorgerecht krijgt u een frisse Aubergine salade met yoghurtdressing. Als tussengerecht zult u genieten van brik (een soort pastei) gevuld met tonijn. Het hoofdgerecht bestaat uit couscous met […]

Continue Reading ...

DoyDoy bezorgt nu aan huis!

doydoy bezorgt aan huis

Doydoy komt nu ook bij u thuis! Vanaf heden kunt u bij ons uw bestelling plaatsen om bij u bezorgd te worden! Dit kunt u doen via www.doy-doy.nl/bestellen of via thuisbezorgd. Wij bezorgen dagelijks van 16:00-20:00 uur. Op deze manier willen wij het Doydoy gevoel naar uw eettafel brengen.

Continue Reading ...

Reviews